Klimaatinstallaties

Verwarmingsinstallaties

Schep Verwarming is specialist op het gebied van verwarmingsinstallaties en andere klimaatinstallaties voor de tuinbouwsector. Op basis van meer dan 45 jaar ervaring, verzorgen we dagelijks ontwerp, levering en implementatie van volledige klimaatinstallaties. Daarnaast bieden we het onderhoud van geleverde installaties en staan we voor onze klanten klaar wanneer er zich storing voordoet.

Verwarmingsinstallaties

Een verwarmingsinstallatie van Schep – Kassucces gegarandeerd

Voor tuinbouwbedrijven is het klimaat in de kas van groot belang. Eén van de belangrijkste installaties voor het succesvol telen en kweken van gewassen, is de verwarming. Wij hebben alle kunde, ervaring en kennis op het vlak van kasverwarming in huis en verzorgen al vele jaren kasverwarmingsinstallaties voor bedrijven in de tuinbouwsector. Daarmee krijgen onze klanten een installatie van bewezen kwaliteit die zichzelf snel terugverdient in termen van rendement en bedrijfszekerheid. Kassucces gegarandeerd.

Voor het aanleggen van kasverwarming maken we onder meer gebruik van (een combinatie van) buisrailverwarming, groeinetten, bovennetten, gevelverwarming en tafelverwarming.

Klimaatinstallaties

De nadruk van onze werkzaamheden ligt bij de verwarmingsinstallaties, maar we werken dagelijks aan tal van aanverwante klimaatinstallaties. Onderstaand een overzicht:

  • Verwarmingsinstallaties
  • Aardwarmtelevering
  • CO2-systemen
  • Warmte/koude installaties
  • Ketelhuisinstallaties
  • Ventilatiesystemen

Ontwerp klimaatinstallaties

De basis van elke klimaatinstallatie is een uitgekiend ontwerp. Al onze kennis en ervaring komt terug in een doordacht ontwerp dat volledig is gericht op een optimale balans tussen vraag en capaciteit, op het voorkomen van pieken en tekorten. Zo verhogen we het rendement van de klimaatinstallatie, krijgt u nooit te maken met verrassingen achteraf. Niet in de energierekening, en ook niet in de oogst. De klimaatinstallaties die we ontwerpen zijn altijd volgens de ISSO-norm 86.

Uitvoering en implementatie

Ons team van vakmensen zet het ontwerp om in een degelijke uitvoering en verzorgt de vervaardiging van de klimaatinstallatie. We hebben de beschikking over een eigen wagenpark en materiaal dat speciaal is ontwikkeld voor een efficiënte uitvoering van de werkzaamheden. Ons team staat er garant voor dat de installatie voldoet aan onze hoge kwaliteitseisen. De verwarmingsinstallaties kunnen wij volgens de geldende groenlabel- eisen uitvoeren (zie ook www.groenlabelkas.nl). We zijn tevens erkend gastechnisch installateur, ingeschreven bij Sterkin.

24-uurs servicedienst en eigen magazijn

U wilt een installatie die permanent en zonder hapering draait. Als er dan toch een onderdeel aan vervanging toe is, mag dit niet ten koste gaan van uw bedrijfsproces. Daarom hebben we niet alleen een eigen 24-uurs servicedienst met ervaren, gekwalificeerde medewerkers, maar ook een uitgebreid magazijn waar we veel onderdelen op voorraad houden. Zo kunnen we elk probleem direct oplossen.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wilt u weten wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op, maak vrijblijvend een afspraak voor een informatief gesprek, dan bekijken we hoe we kunnen bijdragen aan uw kassucces.

Contact

Zo bereikt u ons

Schep Verwarming BV
Weteringweg 22, 2641 KM Pijnacker

015 361 11 11
info@schepverwarming.nl

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer